ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι ομάδες του διαγωνισμού επιχειρηματικής ιδέας ΓΠΑ στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Στο πλαίσιο του 1ου  Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας ΓΠΑ που διοργανώνεται από το Γραφείο Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Μεταφοράς Τεχνολογίας του ΕΛΚΕ ΓΠΑ πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018 η πρώτη συνάντηση των ομάδων του διαγωνισμού με τους μέντορες τους στον Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών υποστηρίζει την πρωτοβουλία του ΕΛΚΕ ΓΠΑ, και στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, φιλοξένησε την πρώτη συνάντηση των ομάδων με στελέχη εταιριών που θα δράσουν ως μέντορες, καθοδηγώντας την ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχεδίων των ομάδων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Enterprise Greece και στελέχη από τη Grant Thornton, την Apivita, τους Μύλους Λούλη, την Hellenic Value Α.Ε. Ερευνών & Συμβούλων και το Χρηματιστήριο Αθηνών συναντήθηκαν με τις ομάδες που συμμετέχουν στο Διαγωνισμό, καθώς και με τα μέλη ΔΕΠ του ΓΠΑ, που δρουν ως σύμβουλοι των ομάδων.

Στο τέλος της συνάντησης, ο Αναπληρωτής Πρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού, Έρευνας και Ανάπτυξης, Αν. Καθ. κ. Σ. Ζωγραφάκης μαζί με τον κ. Σ. Λαζαρίδη, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών και οι σύμβουλοι και μέντορες πραγματοποίησαν το κλείσιμο της συνεδρίασης της 6ης Μαρτίου χτυπώντας το παραδοσιακό καμπανάκι.

Δείτε παρακάτω ενδεικτικό φωτογραφικό υλικό.

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ
ΧΟΡΗΓΙΕΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ