ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ECOTROPHELIA 2018

Ο ΣΕΒΤ διοργανώνει για 8η συνεχή χρονιά τον Διαγωνισμό καινοτόμων Προϊόντων Διατροφής «ECOTROPHELIA». Η τελετή για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και τη βράβευση των νικητών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018, στην ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ.

Ο Διαγωνισμός μετράει 7 χρόνια επιτυχημένης πορείας, που σηματοδοτείται από 3 σημαντικές διακρίσεις στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό και από την ανάπτυξη περισσότερων από 70 προϊόντων, κάποια από τα οποία βρίσκονται ήδη στην αγορά. Στις 26 Ιουνίου 2018, οι ομάδες των φοιτητών θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους, για καινοτόμα προϊόντα διατροφής, στην Εθνική Επιτροπή του Διαγωνισμού, ενώ το ευρύ κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τα προϊόντα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και να παρακολουθήσει την τελετή βράβευσης που αποτελεί μια πραγματική γιορτή για τη νέα γενιά.

Επιπλέον, φέτος, ο ΣΕΒΤ, θέλοντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη συνεργασία της Βιομηχανίας Τροφίμων με τη νέα γενιά, διοργανώνει πριν από την τελετή για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού, μια ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Προωθώντας τη μάθηση με βάση την εργασία». Στόχος της είναι να αναδείξει τη σημασία της σύνδεσης της μάθησης με την απασχόληση και της πρακτικής άσκησης ως εργαλείο εκπαίδευσης της νέας γενιάς. Η εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια της συμμετοχής του ΣΕΒΤ στο ευρωπαϊκό έργο RESKILL/ERASMUS+ (Real Skills for Work and Entrepreneurship in the Agri-Food Sector) για να βελτιώσει τις δεξιότητες της νέας γενιάς μέσα από ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα δυαδικής εκπαίδευσης (θεωρία & πρακτική).

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ
ΧΟΡΗΓΙΕΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ